Όροι

Facebook
 
 
ZANOVA
Πτυσσόμενες Θύρες - Είδη Σκίασης Θεσσαλονίκη


Η επιχείρησή μας “ZANOVA” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται από το 2018 με πτυσσόμενες θύρες καθώς και με είδη σκίασης, προσφέροντας μοναδικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου και αναζητώντας διαρκώς για νέα καινοτόμα προϊόντα, η επιχείρησή μας, σας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε οικονομικές τιμές.


Πιο συγκεκριμένα σε εμάς θα βρείτε, κατακόρυφες περσίδες, βενετικά στορ, ρόλες, σίτες, πόρτες πτυσσόμενες και πολλές ακόμα λύσεις για την αποτελεσματική σκίαση και λειτουργικότητα του χώρου σας.
 

 


 

 
 
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

Με πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις στη εσωτερική σκίαση χώρων καθώς και σε πτυσσόμενες πόρτες, η επιχείρησή μας δίνει λύσεις στην αισθητική αναβάθμιση του χώρου σας με μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. 

Η ποιότητα των προϊόντων μας είναι εγγυημένη από εταιρείες που αντιπροσωπεύουμε καθώς και από την εγγύηση του ονόματος μας που στέκεται πάντα δίπλα σας. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι καθημερινά στην διάθεσή σας για να συζητήσετε τις ανάγκες σας και μαζί να βρείτε την ιδανική λύση για τον χώρο σας.

Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να σας προσφέρουμε πάντα ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα προκειμένου να εξασφαλίσουμε την πλήρη ικανοποίησή σας. Θα χαρούμε να λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε ή να δώσουμε κάποια διευκρίνιση σχετικά με τα προϊόντα μας. 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή επισκεφτείτε το κατάστημά μας στην Θεσσαλονίκη για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.
Εξυπηρετούμε την Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.